TÜRKİYE CUMHURİYETİ TÜRKMEN SOYKIRIMINDA DİLSİZDİR.

İSLAMİ ÇELİŞKİ

Osmanlının can çiştiği yıllarda, dün, Irak, Suriye, Filistin’de Türk ve Müslüman ordularını sırtından hançerleyenler, İngiliz, Rus kurşunlarıyla vuranlar, bu gün de dünkü gibi “İSLAM, KURAN, MUHAMMED” adlarıyla vurmaktadır.

Batılı sömürgeci devletlerin siyasi hesaplarında, 1300 yıllık işbirlikçilerinin egemenliği, kendilerine muhalif olanların da imhaları üzerine kurulu sömürge siyasetleri, yarın bu işbirlikçiler in de imhası üzerine kurgulanacaktır. Sömürge toplumlarda işbirlikçiler işe yaradıkları sürece iltifat görürler, ilk “HAYIR” dediklerinde de silinirler.

Yer imlerinize ekleyin.

Blog yazılarına katlanamayan, küfür ve tehditle sindirmeyi tek çare gören yobazlara özel uyarıdır :Bu bloga kimseyi zorla çağırmadık. Beğenmeyen çıkabilir. Bir paylaşıma YORUM yapmak karnının şişini indirmek değildir. O paylaşımda veya yazıda gördüğü olumlu veya olumsuzlukları, eksiklikleri bildirmek, beğenmiyorsan neden beğenmediğini, nasıl olması gerektiğini yazmaktır. Gazınızı boşaltırsanız yazar da size gazını boşaltır. Dinimizi yaşamak istiyoruz diye geldiniz, herkese kendi uydurduğunuz bir din dayatmaya başladınız. Bu yazılar dininizi çökertiyorsa dininiz de imanınız da gerçekten boştur. Boş olan şeyi millete dayatma hakkınız yoktur. Medeniyetsizliğin, görgüsüzlüğün lüzumu yok. İnsan olun insan!!!