ZEYTİN AĞACI YAHUDİ AĞACI DEĞİLDİR


Salaklığın bu kadarına pes.
“Zeytin ağacı Yahudi ağacıdır, zeytin yemiyoruz, kıyamette Yahudileri bu ağaç saklayacakmış” gibi saçmalıklarla ABD’den aldıkları “ağaç katliamı” emirlerini din boyasıyla halka kabul ettirme derdine düştüler.
Zeytin ağacı Kur'an Tin suresinde övülmüş ağaçtır. AKP bu dedikoduları çıkartan, İslam'ı Ortodoks Hristiyanlığa ve Yahudiliğe dönüştüren bir partidir.

Zeytin ağacı Kur’an Tin suresinde övülmüş ağaçtır.
AKP bu dedikoduları çıkartan, İslam’ı Ortodoks Hristiyanlığa ve Yahudiliğe dönüştüren bir partidir.

İşin aslı, Amerika, 1991 yılından sonra tek kutup olunca kıçı kalkmış dünya devletlerine tek tek görevler dağıtmıştır. Bize askerlik biçmiştir.
Zeytin üretimini İSPANYA yapacak demiş. Bu yüzden bizde, Yunanistan’da, İtalya’da dahi zeytin ağaçları köklenmektedir. ,
Zeytin Yahudi ağacı değildir.
İlk Sabiler, zeytin yağı ile cüzamlı bedenlerini ovarak şifa bulmuşlardır.
“Kutsal Yağ dedikleri Okunmuş zeytin yağıyla vaftiz olmak ” Sabilerde vardır.
Peygamber Muhammet’in adı “Ahmet” Sabi dili olan Aramice’dir ve “Kutsal yağla ovularak vaftiz edilen” demektir. Bunu Sabiler hakkında Arami kaynaklarını inceleyen ABD’li ve İngiliz filolog ve Arami uzmanlarının kitaplarından dilimize yaptığım çevirilerde yayınladım. Yunanlılar hala zeytin yağıyla vaftiz olurlar. Kur’an Tin(incir) suresi Zeytini yüceltir.
Yahudilerin dinleri de her şeyleri de uydurmadır.
Ha, gerçekten Yahudi düşmanıysanız, onları saklayacak diye zeytin ağaçlarını keseceğinize, muhalefet partileri Sabetayist Yahudiler, iktidar partileri de Ortodoks Yahudilerdir. Ülkemizin sanayicisi, sermayedarı, gazetecisi, bürokratı, ordunun genelkurmayı toptan Yahudilerin idaresindedir.
Önce ülkenizi İsrail olmaktan kurtarın.
Unutmayın, dünyayı mahvetmek isteyen dinci-kinci Yahudiler, kendilerine karşı olan Yahudileri yanlarına çekmek için Yahudi düşmanlığını körüklemektedirler.
Ya bunlara inanarak onların emellerine alet olmaya devam edin, köleliğinizi sürdürün ya da başınızdaki bu intikamcı, dinci-kincilerden kurtulun.
Ahmet DAVUTOĞLU da karısı da Musevidir, Kılıçdaroğlu, S.Demirtaş Sabetayisttir, T.Erdoğan Süryanidir ama Mason olduğundan o da Yahudidir. Bahçeli, Gregoryen Ermeni dönmesidir ama Masondur, Yahudidir. Mason olmayan devlet idaresinde yer alamaz.
Takdir sizindir.
Başımızdaki Yahudiler. Siz önce bunlardan kurtulun.

Başımızdaki Yahudiler.
Siz önce bunlardan kurtulun.

Yahudi sevmiyorsanız önce bunlardan kurtulun, salak olmayın

Yahudi sevmiyorsanız önce bunlardan kurtulun, salak olmayın

Yahudi sevmiyorsanız önce bunlardan kurtulun, salak olmayın

Yahudi sevmiyorsanız önce bunlardan kurtulun, salak olmayın

Alaeddin Yavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc

About Alaeddin Yavuz

60 years old man,Turk, blogger, anti war, antiemperialist, socialist, since 1978's leftist, religionless, peacemaker, antiracest, retired constable, married, have two (one is lost 2013) children, live in Istanbul- Turkiye Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Selçuklu ile Osmanlı'nın çöküşünde, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, Şapka yasası bahanesiyle çıkartılan çok sayıda iç isyanın, yine Atatürk'e 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ve onların ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın. Tarih boyunca devletler dinleri, dinler devlet siyasetlerini belirlemiştir. Bilinenlere göre, Sümer ile başlayan din ile devlet siyaseti belirleme, Babil, Asur, İran ve Roma ile sürmüştür. Bu günde, devletler ve dinler günümüzün Roma'sı A.B.D. tarafından yeniden düzenlenmektedir. Yeni tanrılar ve Mehdiler çoktan piyasalara sürülmüştür. Siz, dinlerinizi değişmemiş zannedin durun. Bunları seçtiğimizi zannettiğimiz, onlara çalışan siyasiler, askeri, sivil bürokratlar, eğitimciler, yazar-çizerler ve din adamları yardımıyla yapmaktadır. Din adamları tarih boyunca, daima halka çobanlık eden hakim sınıfın ortağı olmuşlardır. Temel ilkeleri, "Korkut, Kandır, Köleleştir. Ölüm sonrası sonsuz yaşamada, "ebedi mutluluk" vaadini kaçırmakla korkuturlar; Cennet, ve ebedi yaşam mükafatlarıyla kandırırlar; Siyasi ve dini otoriteye itaate razı ederek köleleştirirler. Halka hizmet eden, devlet ve egemen sınıfa karşı koruyan tek bir din yoktur. Tüm yasalar, halkın aleyhine yapılır. Egemen sınıflar yargı tanımazlar. Çobanların sürülerini koruyup, otlatıp,sulayarak beslemeleri ve satmaları gibi, din adamlarının ortağı egemen sınıflar da halkı, küçük refah artışları, dini bağnazlığı körükleyerek kendilerine bağlar, güç ve şöhret kazandıracak savaş iç savaş, terör, işgal olaylarında da kurban ederler. Aynı çobanın sürüsüne yaptığı gibi. Günümüzde Kombine Tesisleri çağdaş hayvancılık ile cağdaş devlet anlayışını daha açıklanabilir hale getirmişlerdir Tacı Haine Giydiren Milletin Kanı Dinmez. Takdir sizindir.
Bu yazı Güncel Siyaset içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.